Holdtræning

Kontakt klinikken på 46137101 eller mail@tunefysioterapi.dk, hvis du vil træne på vores hold

 

Træning i CBL

Tune Fysioterapi samarbejder med det lokale motionscenter i Tune Hallen (Center for Bedre Livskvalitet – CBL).

Man tilmelder sig holdene hos Tune Fysioterapi på en af nedenstående dage/tider. Træningen vil primært være styrketræning i maskiner samt med frie vægte og kabeltræk. Men træningen vil tilgodese den enkeltes behov og blive justeret løbende.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af CBL i forvejen for at træne på holdene.

Der er hold følgende dage:

Mandage:  kl. 09.45-10.00

Tirsdage:   kl. 11.15-12.00

Onsdage:   kl. 16.30-17.15

Torsdage:  kl. 11.15-12.00

Husk at afmelde tid til holdene på 46137101 senest kl. 8.00 samme dag.

Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuldt honorar.

 

GLAD træning – Løbende opstart, kontakt klinikken for info

GLAD står for Godt Liv med Artrose i Danmark og er holdtræning rettet mod smerter i knæ og hofter pga slidgigt (artrose). Øvelserne er nøje udvalgt og velafprøvet på mange patienter. Øvelserne er enkle og når man er blevet instrueret og superviseret i dem, nemme at udføre hjemme. 

 

Pilates – Mandage kl. 18.00-19.00

Pilates er en træningsform, hvor man arbejder meget med bækkenbund, kontrol, kropsbevidsthed, åndedræt, og de dybeste mavemuskler. Ved at træne de dybeste mavemuskler understøtter vi vores rygsøjle og det er med til at holde vores organer på plads i almindelige dagligdags gøremål, men også når vi laver træning som fx løb, crossfit osv. hvor der kan opstå et øget pres fra bughulen. Derfor er pilates et fantastisk supplement til den træning man ellers laver. Pilates giver bl.a. en stærk og flad mave og en flot kropsholdning. En god kropsholdning mindsker spændinger i ryg og nakke som rigtig mange døjer med. 

Instruktør: Camilla, uddannet sygeplejeske

Der gives ikke tilskud fra sygeforsikringen “danmark” til Pilates

 

Body SDS / Funktionel Træning – Tirsdage kl. 18.00-19.30

Funktionel Træning kombinerer konditionstræning med styrketræning og dyb afspænding af kroppen.  Træningen øger både dit velvære og dit energiniveau. Samtidigt bliver du både stærkere, smidigere, mere udholdende, mindre stresset, og din kropsbevidsthed forøges. Træningen egner sig godt både til dig der ingen træningserfaring har – og også dig der har meget bred erfaring med træning af forskellig slags. Det er fordi træningen har fokus på de mest fundamentale bevægelser kroppen kan lave. Det vil sige at uanset tidligere erfaringsniveau, vil denne måde at træne på udvide dit fundament i forhold til fysisk udfoldelse i alle henseender.

Instruktør: Rohan (læs mere om Rohan her)

Der gives ikke tilskud fra sygeforsikringen “danmark” til Funktionel Træning

 

Yoga  –  Onsdage kl. 18.00 – 19.30

Yogatimen hvor alle kan være med. Vi starter med en lille meditation, for at få fokus og slippe dagen. Vi laver blide Hatha øvelser, der kan udføres på alles niveau. Holdet er særligt for dig, der føler dig udfordret på feks. styrke eller vægt. Her kan du være med. En blid træning der åbner op for bedre cirkulation i din krop.

Vi slutter af med afspænding og meditation

Instruktør: Maria (læs mere om Maria her)

Der gives ikke tilskud fra sygeforsikringen “danmark” til yogahold

 

Afspændingshold / Mindfulness – Torsdage kl. 18.00-19.30

Har du brug for et mentalt pusterum, hvor du ikke skal lære eller præstere, men bare være. Så kan du deltage i  afspændingshold, hvor vi sammen finder roen gennem vejrtrækningen og blide øvelser. Find din indre pauseknap og få styr på tankemylder, angst og uro

Instruktør: Maria (læs mere om Maria her)

Der gives ikke tilskud fra sygeforsikringen “danmark” til afspændingshold

 

Husk at afmelde tid til holdene på  46137101 senest kl. 12.00 samme dag.

Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuldt honorar.